
כרובית ממולאת בבשר טחוןנשמע מסובך בהתחלה, אבל מסתבר שמדובר בהפקה טעימה ופשוטה למדיצילום: עודד קרני |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מנקים ומפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים. 2טוחנים את הבשר עם הירק, תפוחי אדמה והבצל. מערבבים ומתבלים בראס אל חנות, מעט מלח ושתי כפות שמן. 3חורצים את פרחי הכרובית באמצע, מכניסים לתוכם מהבשר הטחון המתובל, מחממים שמן עמוק, טובלים את הכרובית הממולאת בקמח וביצה, מטגנים ומוציאים. 4מנקים ומסדרים את גבעולי הכרובית וכל שאריות הירקות בתחתית הסיר ומעל שמים את הכרוביות הממולאות והמטוגנות. 5ממיסים בכוס, 1 כפית כרכום, 1 כפית פלפל לבן, 1 כף מרק עוף. 6מקלפים את הלימון חותכים לקוביות קטנות ומפזרים מעל. 7מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 35-45 דקות, עד צימצום הרוטב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |