אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

כרובית ממולאת בבשר טחון

נשמע מסובך בהתחלה, אבל מסתבר שמדובר בהפקה טעימה ופשוטה למדי

|סמדיש| פורסם19:27
כרוביות (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
Rating:4.436reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 300 גרם בשר טחון
  • כרובית
  • 1 חבילת כוסברה
  • 1/2 חבילת פטרוזיליה
  • 1 בצל
  • 1 תפוחי אדמה
  • ראס אל חנות
  • מלח
  • שתי כפות שמן
  • קמח
  • ביצה
  • כורכום
  • פלפל לבן
  • לימון כבוש
  • מרק עוף
  • חצי לימון

אופן ההכנה:

1מנקים ומפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים.

2טוחנים את הבשר עם הירק, תפוחי אדמה והבצל. מערבבים ומתבלים בראס אל חנות, מעט מלח ושתי כפות שמן.

3חורצים את פרחי הכרובית באמצע, מכניסים לתוכם מהבשר הטחון המתובל, מחממים שמן עמוק, טובלים את הכרובית הממולאת בקמח וביצה, מטגנים ומוציאים.

4מנקים ומסדרים את גבעולי הכרובית וכל שאריות הירקות בתחתית הסיר ומעל שמים את הכרוביות הממולאות והמטוגנות.

5ממיסים בכוס, 1 כפית כרכום, 1 כפית פלפל לבן, 1 כף מרק עוף.

6מקלפים את הלימון חותכים לקוביות קטנות ומפזרים מעל.

7מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 35-45 דקות, עד צימצום הרוטב.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il