1מחממים את השמן בסיר גדול. מטגנים את הבצל עם מחצית מכמות הכמון, מלח ופלפל כ-5 דקות. מוציאים ומטגנים את שוקי העוף עד השחמה. מטגנים גם את קוביות הבשר להשחמה. מוסיפים כוס מים רותחים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי, עד שהבשר רך.
2מוסיפים לסיר את הבצל והעוף. עליהם מניחים את הגזר, השום, הצימוקים, החומוס, יתרת גרגירי הכמון ולבסוף את האורז. ממליחים ומפלפלים.
3מכסים במים ועוד 2 ס"מ. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות. יוצרים "ארובות" באורז, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה 45 דקות.
4מעבירים לצלחת הגשה על פי סדר הוצאת הדברים מהסיר (אורז, עליו גזר-חומוס-צימוקים ולבסוף הבשר). זורים מעל את גרגירי הרימון ומגישים.