
פילה דג צרוב עם סלסה אננס וטרגוןשילוב טעמים שנותן מתיקות למנה![]() יח``צ: יחסי ציבור |
המצרכים (6 מנות):לדג
לסלסה
אופן ההכנה:1מחממים מחבת פסים עד שהיא חמה מאוד. 2מברישים את הדג בשמן זית ומניחים את הנתח במחבת החמה. צולים 4-5 דקות. הופכים בעזרת מרית וצולים מהצד השני עוד 4-5 דקות, תלוי בעובי הנתח. 3במקביל, מכינים את הסלסה על ידי ערבוב כל החומרים בקערה. 4מוציאים את הדג מהמחבת, זורים מעליו מלח גס ופלפל גרוס. מגישים מיד, עם הסלסה בצד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |