1חותכים את העגבניות והפלפלים לקוביות קטנות. בוזקים מלח ים אטלנטי, על זה שמן זית ומערבבים.
2מערבבים טחינה גולמית, לימון, מלח ומים ומערבבים הכול ביחד עד אמולסיה נעימה כמו מרקם של מיונז.
3מרסקים 300 גרם עגבניות שרי במהירות גבוהה בבלנדר בלי מלח. מעבירים דרך מסננת שינוע (מרסקים), בעקבות פעולה זו המיץ הוא קצפי מאוד. מסננים ישר לצלחת ובתוך זה שופכים מהטחינה. מנערים מעט את הצלחת להתאחדות חלקית.
4פורסים סינטה או אנטרקוט לפרוסות דקות בסכין הכי דקה שאפשר (כמו פרוסות נקניק), כ- 6 פרוסות.
5מחממים פלנצ'ה לרמה לוהטת ולוקחים את פרוסות הסטייק, מברישים בשמן זית וצולים אותם 30 שניות על צד אחד , הופכים לצד השני ל- 20 שניות.
6מניחים על קצף העגבניות את המיני סטייקים כערמה ומלמעלה מוסיפים את סלט העגבניות.