
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:עלות המנה: 58 שקלים 1סוחטים את המיץ ממה שנשאר מהתפוזים (לאחר הוצאת הפילטים) לתוך הקערה. 2מורחים את הסרדינים וטבעות הבצל בשמן זית, ממליחים ומפלפלים. 3צולים את הסרדינים במחבת פסים, למשך 4 דקות מכל צד. 4מסירים מגריל את הדגים. אפשר להמשיך לצלות את פרוסות הבצל במשך כמה דקות, עד שנוצרים סימני חריכה. 5מסננים את השומר מהמים ומוסיפים אותו לתפוזים. 6מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון, הפטרוזיליה, הבצלים הצלויים, המלח והפלפל ומערבבים היטב. אופן ההגשה: מניחים בצלחת הגשה 3 סרדינים לכל סועד ועליהם מסדרים כמה כפות סלט. משתדלים שהסלט לא יכסה את כל הדג, כך שניתן יהיה לראות אותו היטב. הרוטב של הסלט יטפטף על הדגים ויתבל אותם ברעננות. מהרוטב שנשאר בכלי הסלט, מזלפים על הדגים והצלחת ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |