
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1 . מחממים את השמן בסיר עבה וגדול. זורקים לתוכו את חתיכות הבשר, העצמות והגידים. צורבים מכל הצדדים ונותנים לבשר והעצמות להיסגר. 2אחרי סגירת הבשר והעצמות מוסיפים לסיר את כוסות המים ומבשלים הכול עם מכסה במשך שעתיים עד שהבשר נהיה רך. 3מטגנים את חתיכות תפוחי האדמה בסיר טיגון יצוק עד לקבלת צבע חום כהה. 4כשתפוחי האדמה מוכנים מפזרים אותם מעל חתיכות הבשר (בסיר הבשר) ומוסיפים פלפל שחור, קינמון, מלח וכורכום. 5מנערים היטב ובזהירות את הסיר לחיבור כל התבלינים עם הרוטב. חשוב לראות שהנוזלים יכסו את תפוח האדמה במעט. 6ממשיכים לבשל רבע שעה עד 20 דקות על אש גבוהה בסיר מכוסה. לאחר מכן מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 100 מעלות בחלקו התחתון ביותר למשך כשעה וחצי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |