אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

סופריטו

הפלא של התבשיל הבא תלוי לא רק במרכיביו, אלא באופן הכנתו האיטי שגורם למיזוג טעמים מענג

|מאסטר שף| פורסם21:00
סופריטו (תמונת AVI: mako)
Rating:4.214reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (3 מנות):

  • רבע כוס שמן קנולה לבישול
  • חצי קילו בשר שריר טרי מסוג מוזה פרוס לפרוסות עבות
  • 1 עצם ברך
  • 1 מוח עצם גדול
  • 3 חתיכות גידי עגל קטנות
  • 1.5 כוסות מים רותחים
  • 1 קילו תפוח אדמה אדום פרוס לצורה של חצי ירח עבה
  • 1 כוס שמן קנולה לטיגון עמוק
  • חצי כפית פלפל שחור טחון
  • 1 כפית מלח
  • רבע כפית כורכום
  • קמצוץ קינמון

אופן ההכנה:

1 . מחממים את השמן בסיר עבה וגדול. זורקים לתוכו את חתיכות הבשר, העצמות והגידים. צורבים מכל הצדדים ונותנים לבשר והעצמות להיסגר.

2אחרי סגירת הבשר והעצמות מוסיפים לסיר את כוסות המים ומבשלים הכול עם מכסה במשך שעתיים עד שהבשר נהיה רך.

3מטגנים את חתיכות תפוחי האדמה בסיר טיגון יצוק עד לקבלת צבע חום כהה.

4כשתפוחי האדמה מוכנים מפזרים אותם מעל חתיכות הבשר (בסיר הבשר) ומוסיפים פלפל שחור, קינמון, מלח וכורכום.

5מנערים היטב ובזהירות את הסיר לחיבור כל התבלינים עם הרוטב. חשוב לראות שהנוזלים יכסו את תפוח האדמה במעט.

6ממשיכים לבשל רבע שעה עד 20 דקות על אש גבוהה בסיר מכוסה. לאחר מכן מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 100 מעלות בחלקו התחתון ביותר למשך כשעה וחצי.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il