אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

עוף פפריקאש בנוסח הונגרי

טעם פיקנטי ומיוחד לעוף השגרתי

|דיאטה שמחה, הוצאת מודן| פורסם21:26
עוף פפריקאש בנוסח הונגרי - דיאטה שמחה (צילום: דניאל לילה)
צילום: דניאל לילה
Rating:4.560reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 1 כף שמן זית
  • 2 בצלים, קצוצים
  • 2 כפות פפריקה
  • 1 כפית קימל (לא הכרחי)
  • 100 גרם פטריות שמפיניון קטנות
  • 8 עגבניות, קלופות וקצוצות; או 400 גרם קוביות עגבניות משומרות
  • ½1 כוסות מרק עוף (אפשר מאבקה)
  • מלח ופלפל
  • פטרוזיליה, קצוצה (להגשה)

אופן ההכנה:

1 . מדליקים את גריל התנור. מניחים בתבנית את נתחי העוף ומציבים אותה קרוב ככל האפשר לגריל. מזהיבים את העוף כ-5 דקות מכל צד. מוציאים.

2בסיר גדול מחממים את שמן הזית ומזהיבים את הבצל כ-5 דקות. מוסיפים את הפפריקה ואפשר גם קימל, מערבבים ומטגנים 5 דקות על אש בינונית. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד מספר דקות, מוסיפים את העגבניות ואת המרק ומביאים לרתיחה.

3 . מוסיפים את העוף ומביאים שוב לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעה. להגשה, מניחים בצלחות את העוף עם הירקות והרוטב, ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il