אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

רביולי ממולא בפיטאיה, בצימוק יפני וגבינה כחולה

רביולי ביתי במילוי מתקתק של גבינה כחולה (כמו רוקפור), פרי סגול וצימוקים יפניים. מוגש ברוטב עדין של חמאה, פיטאיה ותפוחי מים

|מאסטר שף| פורסם17:20
רביולי פיטאיה וגבינה כחולה
Rating:320reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק הפסטה:

  • 200 גרם קמח
  • 2 ביצים
  • כף מים
  • מלח

למילוי:

  • גבינה כחולה (רוקפור, סטילטון וכו'), חתוכה לקוביות קטנות
  • צימוק יפני
  • פיטאיה, חתוכה לקוביות קטנות

לרוטב:

  • חמאה
  • אגוז מוסקט
  • פיטאיה, חתוכה לקוביות קטנות
  • תפוח מים, חתוך לקוביות קטנות
  • מלח

אופן ההכנה:

1מכינים בצק לפסטה.

2מערבבים את חומרי המילוי.

3ממיסים חמאה במחבת. מוסיפים מעט אגוז מוסקט, קוביות פיטאיה, קוביות תפוח מים ומלח. מבשלים ומצמצמים את הרוטב.

4מרדדים את בצק הפסטה לעלה דק. ממלאים בתערובת, קורצים לרביולי וסוגרים (יש להדק היטב). מבשלים את הכיסונים במים רותחים עם מלח ומעבירים למחבת של הרוטב.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il