אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

המבורגר לוף

בצק פוקצ'ה טרי מעולה עם ארומת עגבניות ומרווה בתוספת ביצת עין

|מאסטר שף| פורסם17:18
המבורגר לוף (צילום: מאסטר שף)
צילום: מאסטר שף
Rating:3.33reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 1 קופסת לוף
  • 1 קופסת רסק תפוחים
  • שמן זית
  • מעט מרווה
  • 1עגבנייה
  • 1 ביצה

לתוספות וללחמנייה:

  • 6 תבניות אפיה עגולות, קוטר 10 ס"מ
  • 6 ניירות אפיה בגודל 20/20 ס"מ
  • בצק פוקאצ'ה
  • 3 עגבניות גודל בינוני, אדומות ובשלות, חצויות ל-2
  • 6 פרוסות עגבנייה דקיקות
  • 6 פרוסות בצל יבש, דקיקות
  • 12 עלים מרוות בר
  • מלח ים אטלנטי
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1חותכים לוף לפרוסות דקות ומטגנים.

2מצמצמים רסק תפוחים עם שמן זית ומרווה. מניחים בצד.

3מקמטים את ניירות האפייה לכדורים ואז פורמים אותם לדפי אפיה קעורים ומקומטים. הם יהיו תבניות האפייה של הלחמנייה.

4לתוך כל קערת נייר סוחטים זרעים מ ½ עגבנייה.

5מכדררים מבצק הפוקאצ'ה 6 כדורים שקוטרם כמחצית הקוטר של כדור טניס.

6מניחים לבצק לתפוח בתוך תבניות הנייר, מעל זרעי העגבניות, עד שיכפילו את נפחם, כ 15-20 דקות.

7מניחים על ראש הכדור התפוח, פרוסת עגבנייה, פרוסת בצל, 2 עלי מרווה, ממליחים במלח ים גס ובוזקים מעל כמה טיפות שמן זית.

8מוזגים לכל תבנית אפייה עגולה, מעט מים, שגובהם יהיה כ 3 מילימטר מעל לקרקעית התבנית. אופים בתנור על 180 מעלות עד להזהבת הבצק.

להרכבת המנה:

1על הלחמנייה, מניחים את ההמבורגר, עליו את העגבנייה הצלויה ואת רסק התפוחים ולבסוף את ביצת העין.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il