
עוגת גזר קלאסיתעוגת גזר בחושה עם ציפוי לבן חלומי וקישוטי מרציפן. קינוח מרשים ומלא סטייל![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים :
לציפוי:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מגרדים את הגזר על פומפייה דקה. 2מקציפים את השמן עם הביצים והסוכר, מוסיפים את הגזר ומערבבים. 3מנפים מעל הקערה את הקמח, אבקת האפייה והקינמון, מוסיפים מלח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 4משמנים את התבנית, מפזרים בתוכה את פירורי הלחם, ומנערים את יתרת פירורי הלחם החוצה. שופכים לתבנית את תערובת העוגה, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דקות. מצננים היטב. 5מכינים את הציפוי: מערבבים את הגבינה הלבנה עם החלב, מוסיפים את סוכר הווניל, ולבסוף מסננים את אבקת הסוכר מעל. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מורחים בעזרת מרית את הציפוי על החלק העליון של העוגה. 6אופן הכנת קישוטי הגזר: צובעים 3/4 מהמרציפן בכתום, ואת היתרה בירוק. מעצבים גזרים קטנים, ומניחים אותם בצורה מעגלית על חלקה העליון של העוגה. שומרים את העוגה במקרר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |