
המצרכים (4 מנות):ל-12 קבבונים:
לרוטב:
לסלט הרימונים:
אופן ההכנה:1קוצצים את הדגים לחתיכות קטנות (אם עושים את זה במעבד מזון יש להיזהר לא להפוך את הדג למשחה). 2מוסיפים לדגים הקצוצים בצל מגורד, פטרוזיליה וכוסברה, צנוברים, שום קצוץ וגרידת לימון, כמון ופירורי לחם. מערבבים ומכניסים למקרר לפחות לשעה. 3מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים את נייר האפייה בספריי שמן. יוצרים קבבים על מקלות הקינמון ומסדרים בתבנית. 4מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 10 דקות. 5לרוטב יוגורט: מערבבים את כל המרכיבים. 6לסלט: מערבבים גרגרי רימון, פרוסות אגס, רוקט, פטרוזיליה וכוסברה. 7מערבבים את השמן, מיץ הלימון והסילאן ושופכים על הסלט. * נטע בירן היא דיאטנית במועדוןהולמס פלייסגבעתיים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |