
סלק ממולא בבשר טלהמתכון של פודארט, שמוציא מהסלק את המיטב![]() צילום: Tatyana Nyshko, Istock |
המצרכים (4 מנות):סלק
מילוי
רוטב
אופן ההכנה:1מקלפים את הסלקים ומרוקנים את תוכנם. 2. מערבבים את כל חומרי המילוי לעיסה אחת וממלאים את הסלקים. 3. בסיר גדול מניחים את כל חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה, מכניסים פנימה את הסלקים ומבשלים מעל להבה בינונית עד להתרככות הסלקים (כ-40 דקות). 4. לאחר שהתרככו מוציאים את הסלקים מהסיר וממשיכים לבשל את הרוטב עד שכמותו מצטמצמת בחצי. 5.מניחים בצלחת ההגשה סלק ממולא, מעליו יוצקים מעט רוטב ומפזרים מעט טבעות בצל ירוק. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |