
זהו "טריק" טעים, יותר מאשר מתכון של ממש, שיענג את האורחים שלכם או ירומם לכם את מצב הרוח בגל גדול של נוסטלגיה מפנקת. המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1יוצקים את החלב והסוכר לסיר ומרתיחים. 2מוסיפים את מקל הווניל חתוך לאורכו ואת האורז, ומבשלים תוך כדי ערבוב בלתי פוסק, במשך כ-20 דקות. החלב צריך להיספג כולו באורז, והאורז צריך להיות רך ונימוח. אם התערובת נעשית דביקה וקשה מדי, מוסיפים חלב. 3מעבירים את האורז המבושל לכלי ההגשה. בעזרת כפית מכניסים את השוקולד פנימה, אל מתחת לפני האורז. בצורה זאת הסועדים ימצאו שוקולד נמס כאשר הם ינעצו כפית לתוך האורז. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |