
המצרכים (8 מנות):לבצק האגרול
למרינדת העוף
לרוטב הסלסה
למילוי האגרול
לקישוט ותוספות
אופן ההכנה:להכנת הבצק: 1מערבבים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. 2לשים את הבצק כ-2 דקות נוספות על משטח מקומח, עוטפים בניילון נצמד ומניחים בצד לחצי שעה. 3מרדדים את הבצק לעובי של 2 מ"מ (אפשר בעזרת מכונת פסטה ידנית עד למספר 6) וחותכים לריבועים בגודל של 15X15 ס"מ. להכנת העוף והמרינדה: 4מערבבים את כל מרכיבי המרינדה בקערה ומשרים בה את העוף כחצי שעה. 5צורבים את חזה העוף על מחבת פסים חמה עם מעט שמן כ-3 דקות מכל צד. 6פורסים את העוף לרצועות ומניחים בצד למילוי האגרולים. להכנת הסלסה: 7מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומניחים בצד. להרכבת המנה: 8מחממים שמן קנולה בסיר קטן. 9פורסים על משטח ריבוע אחד מהבצק ומניחים עליו באלכסון (מקצה לקצה) כמה רצועות עוף, מקלות בצל ירוק, גמבה ושתי כפיות מהסלסה. 10מקפלים את הקצוות ומגלגלים את הבצק. יש להרטיב את הקצה לפני הסגירה עם מעט מים על מנת שהבצק יידבק. 11חוזרים על הפעולה ומכינים 8 אגרולים. 12מטגנים את האגרולים עד להזהבה ומעבירים לצלחת עם נייר סופג. להגשת המנה: 13חוצים באלכסון כל אגרול לשניים ומניחים במרכז כל צלחת שני אגרולים חצויים. 14פורסים כמה עגבניות שרי ומפזרים בצלחת. 15מניחים בעזרת כפית מסביב לאגרול קצת מהסלסה. 16מזלפים מעל המנה מעט רוטב בלסמי. 17מקשטים את האגרולים עם שני מקלות עירית לכל מנה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |