1מרתיחים על הכיריים סיר גדול עם הרבה מי מלח. מכניסים את האורז ומבשלים כ-10 דקות. מסננים.
2ממיסים את החמאה במחבת ומאדים בה שום, בצל, ג'ינג'ר, מלח ופלפל. מטגנים תוך ערבוב כמה דקות.
3מוסיפים את הפירות היבשים, קליפת התפוז, מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומטגנים עוד דקה. מוסיפים לאורז ומערבבים.
4מערבבים את היוגורט עם הזעפרן והחלמונים. מוסיפים אורז וכוסברה ומערבבים.
5מעבירים את התערובת לכלי פיירקס עגול מרוח בחמאה. מכסים בנייר כסף ואופים בחום של 180 מעלות כשעה וחצי.
6הופכים את הכלי בזהירות על צלחת הגשה. פורסים כמו עוגה.