
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1משפדים את הבשר על ארבעה שיפודי מתכת גדולים. 2לסלט האבוקדו: חותכים את האבוקדו לקוביות בינוניות, מניחים בקערה עם הפלפל האדום, הבצל הסגול, הפטרוזיליה, הצ'ילי, הלימון, שמן הזית ומלח לפי הטעם ומערבבים היטב. 3מושחים את השיפודים במעט שמן זית, ממליחים ומפלפלים וצולים על הגריל (רצוי פחמים) למידת עשייה רצויה. 4להגשה: מניחים על כל צלחת מעט מסלט האבוקדו. מעל הסלט מניחים את השיפוד החם ומגישים מיד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |