אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

שיפוד אנטריקוט עם סלט אבוקדו ופלפל אדום

קוביות בשר צלוי ועסיסי על מצע של סלט מרענן

|מסעדת ליליות| פורסם20:11
שיפודי פרגית בגריל, ריזוטו עדשים ועגבנייה צלויה (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:52reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 1 ק"ג אנטריקוט מיושן היטב חתוך לקוביות של 3X3 ס"מ בערך

  • 2 יח' אבוקדו מזן האס בשלים ורכים
  • 1 פלפל אדום בינוני קצוץ לקוביות קטנות
  • 2 כפות גדושות של בצל סגול קצוץ דק
  • 2 כפות של פטרוזיליה או כוסברה קצוצים דק
  • אפשר – צ'ילי אדום טרי קטן קצוץ דק
  • מיץ מלימון אחד
  • 2-3 כפות שמן זית
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1משפדים את הבשר על ארבעה שיפודי מתכת גדולים.

2לסלט האבוקדו: חותכים את האבוקדו לקוביות בינוניות, מניחים בקערה עם הפלפל האדום, הבצל הסגול, הפטרוזיליה, הצ'ילי, הלימון, שמן הזית ומלח לפי הטעם ומערבבים היטב.

3מושחים את השיפודים במעט שמן זית, ממליחים ומפלפלים וצולים על הגריל (רצוי פחמים) למידת עשייה רצויה.

4להגשה: מניחים על כל צלחת מעט מסלט האבוקדו. מעל הסלט מניחים את השיפוד החם ומגישים מיד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il