
המצרכים (7 מנות):לדג
לסלט
לפוקצ'ת תימין ופרמזן
אופן ההכנה:להכנת הדג: 1מערבבים את כל חומרי הציפוי: מלח, פלפל, אגוז מוסקט וקמח. 2מכניסים את הדג לתוך התערובת ולאחר מכן מטגנים במחבת עם שמן עמוק כ-3 דקות. לאחר הטיגון מוציאים את הדג ומניחים על גבי נייר סופג. להכנת הפוקצ'ה: 1מערבבים במיקסר קמח, סוכר ומלח. מפוררים את השמרים פנימה, מוסיפים את התימין וגבינת הפרמזן, ותוך ערבול איטי מוסיפים בהדרגה את השמן ואז את המים. 2מערבלים עד לקבלת בצק אחיד וגמיש (כ-10 דקות). מסיימים את הלישה באופן ידני. יוצרים כדור אחיד, מניחים בקערה ומורחים אותו במעט שמן זית. עוטפים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה. 3מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 150 גרם בערך. מגלגלים לכדורים אחיד ומניחים על תבנית משומנת היטב להתפחה של 30 דקות נוספות. 4משטיחים כל כדור למעין צלחת עגולה מעבירים למגש אפיה. 5מערבבים בקערה את הפטריות עם השמן, התימין, שיני השום ושאר התבלינים. מסדרים את התערובת על כל פוקצ'ה לא אפויה, ואופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות עד חצי הזהבה. 6מניחים מהגבינות בנדיבות על הפטריות וממשיכים לאפות עד הזהבה מלאה. אופן ההגשה:במרכז הצלחת מניחים מעט מהסלט ומעל את הדג ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |