
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים 2 כפות שמן זית בסיר ומטגנים בצל ושום במשך 3 דקות, מוסיפים את המים ומרתיחים. 2מוסיפים את האורז, מכסים ומבשלים במשך 12 דקות, משאירים מכוסה. 3במחבת נפרדת מחממים את שאר שמן הזית, מוסיפים את העגבנייה, הבצל הירוק, הפטרוזיליה, המלח והפלפל ומבשלים 5 דקות. מסירים מהאש ומוסיפים את הזיתים והאבוקדו. 4מערבבים בעדינות את האורז ותערובת האבוקדו. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |