אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

קרם טונה של הילה אלפרט

הדור השלישי של סלטי הטונה

|מצעד האוכל הישראלי| פורסם10:22
Rating:4.427reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 3 קופסאות טונה משומרת (רצוי בשמן זית), מסוננת
  • 2 כפות צלפים, מסוננים
  • 4 פילטים אנשובי מאיכות טובה, מנוקזים משמן
  • 1/3 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1במעבד מזון שמים את הטונה, הצלפים והאנשובי. 2. מעבדים תוך כדי מזיגה איטית של השמן עד שמתקבלת עיסה אחידה. 3. מעבירים לצנצנת עם מכסה. נשמר במקרר 4- 5 ימים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il