1מניחים את הבשר בתבנית, מעסים אותו עם כל המצרכים (חוץ מתפוחי האדמה) ומשאירים לילה במקרר.2. ביום האפייה מוציאים כחצי שעה מראש את הנתח ונותנים לו לעמוד על השיש. בינתיים מחממים בתנור לחום של 200 מעלות.
3מכניסים את הבשר לתנור לחצי שעה. אחרי חצי שעה הופכים את הבשר, מורידים את החום ל-180 מעלות ואופים שעה נוספת.
4אחרי השעה הנוספת, מוסיפים את תפוחי האדמה, מורידים את חום התנור ל-150 מעלות ואופים שעה וחצי נוספות. 5. נותנים לבשר לנוח כ-15 דקות לפני שפורסים אותו. מגישים עם תפוחי האדמה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה