
המצרכים (5 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1מערבבים את הבשר הטחון עם האגוזים הקצוצים, ביצה ותבלינים. יוצרים מהעיסה קציצות אצבע קטנות ומאורכות, ומטגנים בשמן עד לסגירה והשחמה. 2שופכים את יתרת השמן, אבל לא מנקים את המחבת. מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב, שטוחנים לרוטב סמיך למחבת. מבשלים כרבע שעה ומוסיפים את הקציצות המטוגנות לבישול איטי. הרוטב צריך להיות בגובה הקציצות, במחבת לעוד שעה וחצי. אופן ההגשה: מניחים את הקציצות על מצע אורז לבן ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |