
המצרכים (8 מנות):
ללחם שום
להגשה
אופן ההכנה:1להכנת המרק: ממיסים חמאה בסיר על להבה בינונית, מוסיפים בצל ומאדים כ-5 דקות, עד שהבצל רך. מוסיפים ברוקולי ומים, ממליחים, מפלפלים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כרבע שעה, עד שהברוקולי מתרכך. 2מוסיפים שמנת, מביאים לסף רתיחה ומסירים מהלהבה. טוחנים את המרק במעבד מזון או עם מוט ריסוק חשמלי למרקם חלק. 3להכנת לחם השום: מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 4מערבבים חמאה, שום, פתיתי פרמזן ובזיליקום בקערה. פורסים את הלחמניות או הלחם כך שנוצרות פרוסות המחוברות בתחתית. מורחים בין הפרוסות בחמאת שום ופרמזן (אם אתם מתקשים במריחה אפשר לחמם את החמאה כמה שניות במיקרוגל). 5אופים 15-10 דקות, עד להזהבה. 6להגשה: יוצקים את המרק לקערות, מוסיפים כפית שמנת לכל מנה ומגישים עם לחמניות השום. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |