
בורקס חצילים ובטטותמשהו קטן ומלוח, רק 45 דקות הכנה ומסלקים את הרעב![]() צילום: אסף רונן |
המצרכים :
אופן ההכנה:עלות: 50 שקלים. 1מטגנים בסיר את הבצל עד שהוא הופך שקוף, מוסיפים את החצילים והבטטות ומטגנים אותם עד לריכוך, כ-15 דקות. 2מוסיפים את שום, מלח ופלפל ומערבבים. 3מוסיפים את הגבינות והבזיליקום ומערבבים. 4מניחים את הבצק המופשר על השיש וחותכים אותו למלבנים. מניחים את תערובת המילוי על דפנות הבצק, מגלגלים לנחש וסוגרים את הצדדים. 5ניתן להשאיר את הבורקס בצורה הזאת או לעצב אותם בצורת שבלול. 6מורחים את הביצה עם המים על הבורקס ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות. *מי שלא אוהב חצילים יכול להכין את המילוי רק מבטטות (מ-2 בטטות). ניתן גם להוסיף למילוי תבלינים או גבינות אחרות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |