אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

מוסקה

מנה בלקנית עשירה המורכבת משכבות של חצילים במילוי בשר בקר ורוטב עגבניות משבוח

|מאסטר שף| פורסם22:21
מוסקת חצילים ופלפלים עם בשר, אורז וצנוברים (צילום: מוטי בר און, אוכל מכל הלב)
צילום: מוטי בר און, אוכל מכל הלב
Rating:4.510reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • חצי קילו בשר טחון
  • בצל קצוץ
  • גזר
  • עגבנייה
  • תבלינים: קינמון, מלח ופלפל
  • 2 חצילים
  • ביצה טרופה
  • 2 כפות קמח
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1מטגנים ביחד את הבצל והבשר.

2חותכים את הגזר והעגבנייה לקוביות קטנות ומטגנים בנפרד. כשהגזר מתרכך מוסיפים לתערובת הבשר ומתבלים.

3חותכים את החצילים לחתיכות קטנות, מערבבים עם ביצה טרופה, מצפים בקמח ומטגנים בשמן עמוק.

4מערבבים את החצילים עם תערובת הבשר.

סימון תזונתיעבור מנת הגשה:

אנרגיה2152 קלוריות
חלבונים153 גרם
פחמימות99 גרם
שומנים128 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית הראשונה של העונה החדשה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il