
גריסיני זעתר ומוצרלהמקלות מלוחים עם מוצרלה בטעם שומשום או זעתר![]() |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מעבדים יחד את כל מצרכי הבצק לבצק רך ואחיד הניתק מדפנות הקערה (בתרמומיקס: דקה במהירות לישה). 2מוסיפים את המוצרלה המגורדת ומבליעים לפיזור שווה (בתרמומיקס: 10 שניות ערבול). 3מעבירים לקערה בינונית, מכסים בניילון נצמד ומשהים לתפיחה מספר שעות במקרר עד שהבצק תופח, מתמצק ומתייצב. 4מקטינים את הבצק וקורצים כדורים אותם מגלגלים לרצועות דקות, את הרצועות ניתן לשזור למקלות מפותלים או לחתוך בצורת מקלות גריסיני. מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום או מברישים בשמן זית ומגלגלים בזעתר (עם שומשום). 5אופים בחום גבוה 190 מעלות משך כ-16 דקות. 6מצננים ומאחסנים בקופסא/צנצנת אטומה. לעוד מתכונים מקוריים וטעימים המיועדים לאוכלוסיות מיוחדות (צליאק, סוכרת, כולסטרול, דיאטה וכו') היכנסו לבלוגקולינריא ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |