
המצרכים :למנז'טים:
למוס:
אופן ההכנה:1המנז'טים: מחממים את השוקולד על סיר כפול (בן מארי) עד להמסה מלאה. שמים 2 כפיות שוקולד בכל מנז'ט ומורחים אותו בעדינות על הדפנות בעזרת המברשת. דואגים שיישאר גם שוקולד במרכז. 2מכניסים למקפיא למשך 15 דקות, מוציאים, מורחים שוב שוקולד ומחזירים למקפיא לעוד 20 דקות. 3בינתיים מכינים את המוס: ממיסים שוקולד בסיר כפול עד להמסה מלאה. מערבבים עם הפקאן הקצוץ ומצננים. 4מקציפים קלות בקערה נפרדת את החלמונים יחד עם אבקת הסוכר, המים והאלכוהול. מעבירים את הקערה אל הסיר שעליו המסנו את השוקולד וממשיכים להקציף את התערובת על גבי הסיר עם המים הרותחים עד לקבלת קרם סמיך ויציב. 5מערבבים את הקרם בעדינות עם השוקולד המומס והפקאן, עד לקבלת עיסה מאוחדת. 6מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. את הקצפת מערבבים בעדינות בתנועות קיפול ובהדרגה אל תוך עיסת השוקולד, כדי לא להרוס את האווריריות של המוס. מעבירים לשק זילוף ומצננים במקרר. 7מקלפים את עטיפת הנייר מהמנז'ט. עדיף לעבוד בחדר ממוזג כדי שהשוקולד לא יימס. מעבירים את המנז'טים מהשוקולד אל המקפיא לכמה דקות כדי לייצב בחזרה את השוקולד. 8מזלפים את המוס אל תוך המנז'טים מהשוקולד ומקשטים בפקאן. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |