אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

סלט וולדורף

מופת של אייטיז: סלט חמוץ-מתוק של תפוחים, סלרי ואגוזי מלך במיונז

|mako אוכל| פורסם13:29
סלט וולדורף (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:4.4486reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 3 תפוחי עץ חמצמצים מזן גרני סמית
  • 3-4 כפות מיץ לימון טרי
  • 4-5 גבעולי סלרי אמריקאי שטופים היטב
  • 50-100 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
  • אננס משומר בקוביות (לא חובה)
  • 4-5 כפות מיונז (רצוי ביתי, אבל לא חובה)
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

1קולפים ומגלענים את התפוחים, וחותכים אותם לאצבעות דקיקות ומוארכות (ס"מ על 2). מעבירים לקערה ומזלפים עליהם את מיץ הלימון, שלא ישחירו.

2חותכים את הסלרי לאצבעות באותו אורך ורוחב, מעבירים לקערה עם התפוחים ומוסיפים אגוז מלך, מיונז, מלח ופלפל. מערבבים כך ששכב דקה של מיונז תעטוף את התפוחים האגוזים והסלרי (הם לא אמורים לטבוע במיונז, רק להיות מכוסים בו), טועמים ומתקנים תיבול.

* אפשר להוסיף אננס משומר מקופסה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il