
המצרכים :
אופן ההכנה:1מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את הביצים כ-10 דקות אחרי תחילת הרתיחה. מעבירים את הביצים למי קרח, לצינון. 2קוצצים דק את הבצל ומטגנים בשמן זית עד הזהבה. לקראת הסוף מוסיפים את השום. מצננים. 3מקלפים את הביצים, חוצים אותן ומרוקנים את החלמונים לקערה בינונית. את חצאי החלבון מסדרים על צלחת. 4מועכים היטב את החלמונים, מוסיפים מיונז ומערבבים לקבלת משחה חלקה (ייתכן שיהיה צורך בעוד קצת מיונז). מוסיפים את החרדל ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל. _OBJ5מוסיפים את הבצל והשום המטוגנים, מערבבים היטב וטועמים. מתקנים תיבול אם צריך. 6מנגבים היטב את המלפפונים החמוצים והקורנישונים וקוצצים דק. מוסיפים לתערובת יחד עם העירית, השמיר והפטרוזיליה. מערבבים. 7ממלאים את החללים של חצאי הביצים במלית. 8פורסים את הצנונית לפרוסות דקיקות ונועצים בכל חצי ביצה פרוסת צנונית. מקשטים בפס אנשובי ובעוד מעט עירית, בוזקים מעט פפריקה אדומה ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |