
עוגת כדורי שוקולד וגבינה ללא אפייהעוגת גבינה של גדולים, או כדורי שוקולד כמו בגן? דילמה מורכבת שפחות או יותר מגדירה את חיינו כרגע. המתכון הזה של קרן אגם מאזן בין העולמות ומכניס אותנו לשלווה פנימית: עוגת כדורי שוקולד וגבינה טעימה ויפה![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לתחתית כדורי השוקולד:
למלית עוגת גבינה:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מכינים את תערובת כדורי השוקולד לתחתית: ממיסים בסיר קטן או במיקרוגל בקערה חסינת חום שוקולד מריר ושמנת. מוסיפים פנימה מייפל, קקאו, שברי עוגיות ואגוזי לוז. מערבבים ומעבירים לצינון במקרר לשעה-שעתיים. 2מרפדים תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ בשקף (או משמנים מעט) ומעבירים את תערובת כדורי השוקולד פנימה. 3משמנים את הידיים ומרפדים את התחתית והדפנות בתערובת. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעה. עוגת כדורי שוקולד וגבינה|צילום: קרן אגם, mako אוכל4מכינים את מלית הגבינה: מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, תמצית וניל ואבקת סוכר. מוסיפים פודינג וניל וממשיכים להקציף. 5מוסיפים גבינת שמנת וגבינה לבנה ומקציפים עוד מעט, לקבלת תערובת חלקה. 6מעבירים את תערובת הגבינה לתוך התבנית, עוטפים שוב ומכניסים להקפאה לשעה. מעבירים למקרר ומצננים למשך שעה-שעתיים נוספות. 7לפני ההגשה מקשטים באבקת קקאו בעזרת מסננת. שומרים במקרר. עוגת כדורי שוקולד וגבינה - פרוסה|צילום: קרן אגם, mako אוכל** אפשר להמיר את עוגיות הלוטוס בפתי בר ולהפך. ** אפשר להמיר את אגוזי הלוז בכל אגוז אחר, או לוותר ולהוסיף עוד 50 גרם שברי עוגיות במקום. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |