
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מכניסים לסיר את ציר העוף, חלב הקוקוס, שורש הגלנגל, הלמון גראס, הצ'ילי, הבצל הקצוץ וקליפת הליים. מביאים לרתיחה, מקטינים את האש ומבשלים 10 דקות. 2מסננים את חומרי הטעם (השורשים, הבצל והקליפה) מתוך הנוזלים תוך כדי לחיצה וסחיטה דרך מסננת. 3למרק המסונן מוסיפים את בצלי השאלוט, הפטריות ועגבניות השרי ומבשלים במשך 5 דקות. 4מוסיפים את קוביות העוף ומבשלים במשך 8 דקות עד שהן עשויות (לא יותר מידי כדי שלא יתייבשו). 5מוסיפים את רוטב הדגים ומיץ הליים או לימון. טועמים ומשפרים תיבול. אם חסרה מליחות, מוסיפים רוטב דגים. אם חסרה חריפות, מוסיפים פרוסות דקות של פלפלון צ'ילי. 6מוסיפים את הכוסברה הקצוצה והבצל הירוק הקצוץ ומגישים. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |