
המצרכים :
לקוביות השוקולד:
לקרם:
אופן ההכנה:1לקוביות השוקולד: ממיסים את השוקולד עם החמאה והנס קפה. 2מקציפים את הביצים עם הסוכר. 3מערבבים בקערה נפרדת את אבקת השקדים, הקקאו והמלח, ומוסיפים את תערובת השוקולד המומס. 4מערבבים עם הביצים המוקצפות ולבסוף מוסיפים את אגוזי הלוז ומערבבים קלות. 5מרפדים את התבנית בנייר אפייה ושופכים את התערובת. מעבירים למקרר לצינון. 6אופים את העוגה 15 דקות בתנור שחומם לראש ל-170 מעלות. 7מכינים את הקרם: מחממים את השמנת בסיר קטן עד לסף רתיחה, ומוסיפים את השוקולד, הליקר והנס קפה. מצננים. 8לאחר שהעוגה התקררה מורחים עליה את הקרם. מעבירים למקפיא לכמה שעות. 9מוציאים מהתבנית וחותכים על קרש חיתוך לריבועים, או לכל צורה שרוצים. מחזירים לאחסון במקפיא. * אפשר לקשט את הקרם בשוקולד לבן או במקופלת. * יש להוציא את הקוביות מהמקפיא כרבע שעה לפני ההגשה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |