
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים יחד קמח ושמרים ומערבבים בעדינות. מוסיפים חלמון, מים, סוכר, מלח ושמן ולשים במהירות נמוכה-בינונית במשך כ-10 דקות עד שנוצר בצק אחיד, רך ומעט דביק. 2מוסיפים פנימה את השוקולד הקצוץ וממשיכים לעבד עד שמתקבל בצק אחיד והשוקולד מפוזר בו במידה אחידה. 3מתפיחים את הבצק בקערה מכוסה בטמפרטורת החדר עד להכפלת הנפח (בחום הנוכחי לוקח משהו כמו שעה). 4לאחר שתפח, יוצרים מהבצק פיסות במשקל של 40-50 גרם ומגלגלים כל אחת מהן לכדור. מניחים את הכדורים במרווחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. מכסים במגבת לחה ומתפיחים עד שהכדורים כמעט מכפילים את נפחם. 7מחממים תנור ל-175 מעלות. 8מברישים את הלחמניות התפוחות בעדינות במעט ביצה טרופה ואופים במשך כ-12-14 דקות או עד שהלחמניות זהובות וריחניות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! * בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |