1הכנת מנגולד חומוס: מטגנים את הכרישה במעט שמן זית עד לריכוך ומוסיפים את גרגירי החומוס ומקפיצים (רצוי במחבת טפלון), מתבלים במלח, פלפל וכמון ולפני ההוצאה מוסיפים את הלימון הכבוש.
2הכנת חריימה בורי: צורבים את הדגים על מחבת טפלון עם מעט שמן זית משני הצדדים עד להשחמה ומוציאים.
3מטגנים באותה מחבת את השום ומוסיפים את שאר המרכיבים, כוס מים ואת הדגים. מביאים לרתיחה. משלימים טעם במידת הצורך. מבשלים כ-5 דקות על להבה נמוכה עם מכסה.
4הרכבת המנה: מסדרים פילה אחד על הצלחת כשהעור כלפי מטה ומעליו שמים את המנגולד והחומוס. לבסוף, מכסים עם פילה נוסף כשהעור כלפי מעלה.
>> כל המתכונים לראש השנה