אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

חריימה בורי על מצע מנגולד וחומוס

עם לימון כבוש ותבלינים

|מרכז האירועים "קסיופיאה"| פורסם10:16
חריימה על מצע חומוס ומנגולד (צילום: יניב סופר,  יחסי ציבור )
צילום: יניב סופר, יחסי ציבור
Rating:3.214reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

מנגולד חומוס:

  • 2 עלי מנגולד שטופים

  • 50 גרם גרגירי חומוס מבושלים
  • 50 גרם כרישה נקייה קצוצה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • לימון כבוש קצוץ

חריימה בורי:

  • 2 פילה בורי

  • שתי כפות פפריקה
  • שתי כפות רסק עגבניות
  • 5 שיני שום
  • מלח לפי הטעם
  • 2 לימונים

אופן ההכנה:

1הכנת מנגולד חומוס: מטגנים את הכרישה במעט שמן זית עד לריכוך ומוסיפים את גרגירי החומוס ומקפיצים (רצוי במחבת טפלון), מתבלים במלח, פלפל וכמון ולפני ההוצאה מוסיפים את הלימון הכבוש.

2הכנת חריימה בורי: צורבים את הדגים על מחבת טפלון עם מעט שמן זית משני הצדדים עד להשחמה ומוציאים.

3מטגנים באותה מחבת את השום ומוסיפים את שאר המרכיבים, כוס מים ואת הדגים. מביאים לרתיחה. משלימים טעם במידת הצורך. מבשלים כ-5 דקות על להבה נמוכה עם מכסה.

4הרכבת המנה: מסדרים פילה אחד על הצלחת כשהעור כלפי מטה ומעליו שמים את המנגולד והחומוס. לבסוף, מכסים עם פילה נוסף כשהעור כלפי מעלה.

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il