
המצרכים (5 מנות):לבצק
למילוי
לקצפת
לסירופ סוכר
אופן ההכנה:להכנת הבצק: 1בקערת מיקסר, לשים בוו גיטרה את הקמח, חצי כוס שמן וחצי כוס יין לבן. 2כשהבצק מוכן, עוטפים אותו בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך שעה. להכנת המילוי: מערבבים את הערמונים בקערה, מגרדים את השוקולד לבן, שוברים את אגוזי הלוז ומוסיפים קורט קינמון. להכנת קצפת: מקציפים את הריקוטה, תותים ושמנת מתוקה עד שמתקבלת קצפת עמידה. להכנת הסיגרים: מרדדים את הבצק במערוך וממלאים כל סיגר במילוי. מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |