אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

עוף בעשבי תיבול לצד כוסמת עם ירקות

התבשיל הבא דורש אנשים טובים, מדורה, שני סירי פויקה וגיטרה. אל דאגה אפשר גם על הכיריים בבית

|מאסטר שף| פורסם21:00
מאסטר שף (תמונת AVI: mako)
Rating:35reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 300 גרם שומן כבש
  • 1 צרור שמיר
  • 1 צרור כוסברה
  • 1 צרור בזיליקום
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 7 גבעולי עירית שומית
  • 4 כרעיים של עוף
  • מלח
  • פלפל
  • 2 קישוא סביבון
  • 1 כוס כוסמת שטופה
  • 2 כוסות מים
  • שמן זית
  • 1 חציל בלדי חתוך לקוביות
  • 1 קישוא סביבות חתוך לקוביות
  • 2 עגבניות תמר חתוכות לקוביות
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

העוף:

1בסיר רחב ועבה מסדרים חצי מכמות השומן וחצי מכמות עשבי התיבול. ממליחים ומפלפלים את כרעי העוף ומניחים מעל.

2מכסים את הכרעיים במחצית עשבי התיבול הנותרים.

3חותכים את הקישואים לחתיכות גדולות ומפזרים מסביב לעוף.

4מוסיפים מים פושרים עד לכיסוי חצי מהעוף. מניחים על אש גבוהה.

5לאחר כשעה קוצצים דק את השומן הנותר, מניחים בכלי נפרד ומטגנים על אש גבוהה. לאחר שהשומן מטוגן, מוסיפים לסיר ומכסים.

6ממשיכים לבשל על אש גבוהה במשך שעה.

הכוסמת:

1מוסיפים לסיר את הכוסמת יחד עם 2 כוסות מים ומבשלים את הכוסמת עד לאידוי מוחלט של המים.

2בסיר נפרד מחממים שמן זית ומטגנים את קוביות החצילים והקישואים.

3מסננים את החצילים והקישואים מהשמן ומוסיפים לכוסמת יחד עם העגבניות. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il