
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:העוף: 1בסיר רחב ועבה מסדרים חצי מכמות השומן וחצי מכמות עשבי התיבול. ממליחים ומפלפלים את כרעי העוף ומניחים מעל. 2מכסים את הכרעיים במחצית עשבי התיבול הנותרים. 3חותכים את הקישואים לחתיכות גדולות ומפזרים מסביב לעוף. 4מוסיפים מים פושרים עד לכיסוי חצי מהעוף. מניחים על אש גבוהה. 5לאחר כשעה קוצצים דק את השומן הנותר, מניחים בכלי נפרד ומטגנים על אש גבוהה. לאחר שהשומן מטוגן, מוסיפים לסיר ומכסים. 6ממשיכים לבשל על אש גבוהה במשך שעה. הכוסמת: 1מוסיפים לסיר את הכוסמת יחד עם 2 כוסות מים ומבשלים את הכוסמת עד לאידוי מוחלט של המים. 2בסיר נפרד מחממים שמן זית ומטגנים את קוביות החצילים והקישואים. 3מסננים את החצילים והקישואים מהשמן ומוסיפים לכוסמת יחד עם העגבניות. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |