
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מצפים את הדג במים וקמח ומניחים בתבנית התנור. 2מורחים את כל צידי הדג בשמן זית ומלח ומכסים בנייר כסף. 3מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 10 דקות עד רבע שעה. 4מקפיצים בצל, שום ופטריות בשמן זית. מוסיפים שמנת מתוקה, מלח ופלפל. 5יוצקים את הפטריות והשמנת על הדג ומחזירים לתנור. 6פורסים תפוח אדמה לעיגולים ומטגנים. 7מוסיפים מעט צ'ילי לדג ומחזירים לתנור. מוסיפים פטרוזיליה וכוסברה לדג ומחזירים לתנור. ניתן להוסיף גם שקדים קלויים, צנוברים וקשיו. משאירים בתנור מכובה עד ההגשה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |