אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

דג בשמנת, פטריות ותפוחי אדמה

דג בתנור ברוטב שמנת ופטריות, עם טוויסט פיקנטי של צ'ילי ומגוון עשבי תיבול

|מאסטר שף| פורסם13:09
פילה אמנון ברוטב צ'ימיצ'ורי (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:4.259reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • בצל

  • שום
  • פטריות
  • שמן זית
  • קמח
  • צ'ילי
  • דג
  • פטרוזיליה
  • כוסברה

אופן ההכנה:

1מצפים את הדג במים וקמח ומניחים בתבנית התנור.

2מורחים את כל צידי הדג בשמן זית ומלח ומכסים בנייר כסף.

3מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 10 דקות עד רבע שעה.

4מקפיצים בצל, שום ופטריות בשמן זית. מוסיפים שמנת מתוקה, מלח ופלפל.

5יוצקים את הפטריות והשמנת על הדג ומחזירים לתנור.

6פורסים תפוח אדמה לעיגולים ומטגנים.

7מוסיפים מעט צ'ילי לדג ומחזירים לתנור. מוסיפים פטרוזיליה וכוסברה לדג ומחזירים לתנור. ניתן להוסיף גם שקדים קלויים, צנוברים וקשיו. משאירים בתנור מכובה עד ההגשה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il