
המצרכים (6 מנות):לבצק
לרוטב
אופן ההכנה:הבצק: 1על משטח עבודה רחב צרו ערמה של קמחים והמלח. 2הפרידו את הביצים (אין צורך בחלבונים), צרו גומה בקמח ושיפכו בזהירות את החלמונים ושמן הזית למרכזה. 3ערבבו ולושו את כל החומרים יחד לבצק אחיד וקשה. יש לניילן את הבצק ולקרר אותו כ30 דקות. 4פתיחת הבצק: יש להעביר את הבצק במכונת פסטה ולקפל את הדף שנוצר ל3, יש לבצע פעולה זו 7 פעמים כאשר כל פעם מסובבים את הבצק ב 90 מעלות. מעלים את המספר במכונה כך שעלה הפסטה יצא דק יותר, חוזרים על הפעולה הזאת עד למספר 7. 5מעמידים סיר מים לרתיחה. 6מבשלים את הפסטה במים, כאשר הפסטה צפה היא מוכנה. הרוטב: 1מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים. 2חורצים X בתחתית העגבניות וחולטים זמן קצר בכדי שיהיה ניתן לקלף בקלות. 3קוצצים את העגבניות הקלופות. 4מחממים מחבת או סיר נמוך, מוסיפים את שמן הזית. 5מוסיפים את פרוסות הפלפל עד שעולה ריח של פלפל. 6מוסיפים את השום ומיד אחריו את העגבניות הקלופות והקצוצות, מבשלים כ7 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |