
דג חריף ברוטב אלג'יראיאבי לוי, המאסטר שף של ישראל, חושף את הצלחת שלא משנה מה - תככב אצלו בבית בכל ארוחת שישי![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים במחבת רחבה חצי מכמות השמן. 2זורקים את שיני השום לשמן לטיגון קל מאוד. 3מתבלים את השמן בפפריקה והמלח. 4מוסיפים את קוביות העגבניות, ואחר כך את הכוסברה והשאטה. 5מערבבים היטב, מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה לחום נמוך. מבשלים 45 דקות עד לקבלת רוטב סמיך ואדום. 6מנערים את רצועות הדג (בלי לשטוף) ומוסיפים למחבת. 7מפזרים מעל הדגים את גרידת הלימון ומניחים מעל את הפלפלים החריפים. מבשלים על חום נמוך מאוד עוד שעה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |