
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים מראש תנור ל-150 מעלות. 2ממיסים את השוקולד עם מיץ השזיפים תוך כדי בחישה. 3בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת הקקאו, הסודה והמלח. 4בקערה נוספת מקציפים במהירות גבוהה במיקסר ידני את הביצה והחלמון כשלוש דקות, עד להתייצבות הבלילה. 5לתערובת הביצים מוסיפים בהדרגה את החמאה הנמסה, השמן, הווניל והשוקולד המומס עד לקבלת תערובת אחידה. 6מוסיפים לבלילת השוקולד את תערובת הקמח ומערבבים היטב. 7יוצקים את התערובת לתוך תבניות נייר למאפינס עד למילוי של 2/3 תבנית. 8אופים כ-25 דקות (עד שנועצים קיסם והוא יוצא יבש). 9מניחים לעוגות להצטנן כ-10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית. לאחר מכן מניחים על רשת צינון עד שהעוגות מצטננות לחלוטין. 10מצפים בפרוסטינג לפי בחירה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |