
המצרכים :ל-2 תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות. 2טורפים בקערה סוכר, ביצים, וניל, מלח, שמן, שמנת חמוצה, מיץ, קליפת לימון וחלב עד שמתקבלת תערובת אחידה. 3מוסיפים קמח, אבקת אפייה ופיסטוקים ומערבבים רק עד שאחיד. שומרים בערך 2 כפות פיסטוקים קצוצים לפיזור בחלק העליון של העוגות. 4יוצקים את הבלילה לתבניות ומיישרים את החלק העליון. 5מפזרים את הפיסטוקים הקצוצים ששמרנו בצד. 6אופים 35-45 דקות או עד שהעוגות תפוחות, זהובות וקיסם הננעץ במרכזן יוצא עם פירורים לחים. 7מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. הערות: * שומרים בכלי סגור במקרר עד שבוע, אך מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר. * במקום פיסטוקים אפשר להשתמש בכל אגוז אחר שאוהבים. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |