
ספרינג רולס סלמוןמחפשים לתקתק ארוחה מרשימה באפס זמן וכלום עבודה? תתחילו בלהצטייד בסלמון טרי איכותי, משם הדרך לספרינג רול האידיאלי היא קצרצרה![]() צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל |
את הספרינג רולס מגלגלים ואוכלים כמה שיותר מהר, לכן זאת מנה שמתאימה לארוחה אינטראקטיבית, שבה הסועדים הם חלק מההכנה על השולחן. מגישים עם רוטב חמאת בוטנים או רוטב צ'ילי מתוק. המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים את חומרי הרוטב. טועמים ומאזנים טעמים במידת הצורך. >>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 2טובלים כל דף אורז במים למשך 10 שניות. מעבירים למשטח עבודה ומניחים עליו רצועה של סלמון, כמה רצועות ירקות ועשבי תיבול. מקפלים את השוליים פנימה ומגלגלים. מניחים על מצע של עלי חסה או כרוב כדי להימנע מהידבקות של דפי האורז לצלחת, שעלולה להביא לקריעתם. 3מגישים את הרולים מיד, עם הרוטב. ההרכבה|צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל*** מותגSFN,Sea Food From Norway, מייצא את הסלמון האיכותי ביותר, שטעמו עדין ומרקמו ייחודי. סלמון נחשב לחומר גלם מופלא ויכול להשתלב במגוון מתכונים בערבי שישי או במועדים חגיגיים, זמנים שבהם אתם יושבים סביב השולחן עם האנשים שאתם הכי אוהבים. הסלמון של SFN גדל בטבע פראי בנורווגיה, במים נקיים וקרים, שם קיימים התנאים המושלמים להתפתחותו. לכן, בפעם הבאה שתחשקו במנת סלמון פרימיום – חשוב שתשימו לב לסימון של ארץ המקור נורווגיה, וזכרו שתמיד עדיף לקנות אותו טרי. ספרינג רולס סלמון|צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכללבלוג המתכונים של אורלי ונמרוד -סיר פלא ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |