אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

ספרינג רולס סלמון

מחפשים לתקתק ארוחה מרשימה באפס זמן וכלום עבודה? תתחילו בלהצטייד בסלמון טרי איכותי, משם הדרך לספרינג רול האידיאלי היא קצרצרה

|mako אוכל| פורסם08:46
ספרינג רולס סלמון - הביס (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)
צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
Rating:4.530reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

את הספרינג רולס מגלגלים ואוכלים כמה שיותר מהר, לכן זאת מנה שמתאימה לארוחה אינטראקטיבית, שבה הסועדים הם חלק מההכנה על השולחן. מגישים עם רוטב חמאת בוטנים או רוטב צ'ילי מתוק.

המצרכים (4 מנות):

  • 200 גרם פילה סלמון טרי, חתוך לרצועות
  • 12 דפי אורז
  • רצועות ירק של מלפפון, גזר וצנוניות
  • נבטי מיקרו ועשבי תיבול טריים

לרוטב:

  • 3 כפות חמאת בוטנים
  • 3 כפות מיץ ליים או לימון סחוט טרי
  • 1 כפית רוטב סויה
  • 2 כפות מירין (או יין לבן מתוק)
  • חצי כפית רוטב צ׳ילי

אופן ההכנה:

1מערבבים את חומרי הרוטב. טועמים ומאזנים טעמים במידת הצורך.

>>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

2טובלים כל דף אורז במים למשך 10 שניות. מעבירים למשטח עבודה ומניחים עליו רצועה של סלמון, כמה רצועות ירקות ועשבי תיבול. מקפלים את השוליים פנימה ומגלגלים. מניחים על מצע של עלי חסה או כרוב כדי להימנע מהידבקות של דפי האורז לצלחת, שעלולה להביא לקריעתם.

3מגישים את הרולים מיד, עם הרוטב.

ספרינג רולס סלמון - ההרכבהההרכבה|צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל

***

מותגSFN,Sea Food From Norway, מייצא את הסלמון האיכותי ביותר, שטעמו עדין ומרקמו ייחודי. סלמון נחשב לחומר גלם מופלא ויכול להשתלב במגוון מתכונים בערבי שישי או במועדים חגיגיים, זמנים שבהם אתם יושבים סביב השולחן עם האנשים שאתם הכי אוהבים. הסלמון של SFN גדל בטבע פראי בנורווגיה, במים נקיים וקרים, שם קיימים התנאים המושלמים להתפתחותו. לכן, בפעם הבאה שתחשקו במנת סלמון פרימיום – חשוב שתשימו לב לסימון של ארץ המקור נורווגיה, וזכרו שתמיד עדיף לקנות אותו טרי.

ספרינג רולס סלמוןספרינג רולס סלמון|צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל

לבלוג המתכונים של אורלי ונמרוד -סיר פלא

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il