
טראפלס על מקללא מסובך, מרשים בטירוף: כדור עוגיות בקקאו בציפוי שוקולד לבן מעולה![]() צילום: חן שוקרון, מתוקים שלי |
המצרכים (10 מנות):לטראפלס:
לציפוי:
אופן ההכנה:1טוחנים במעבד מזון את האוראו והביסקוויטים לפירורים דקים. 2בקערה מערבבים יחד את תערובת הפירורים עם הגבינה. 3יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר 2.5-3 ס"מ, ונועצים בכל כדור מקל סוכרייה. 4מקפיאים לכ–20 דקות או מקררים במקרר. 5מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל שוקולד לבן וחמאת קקאו (אם משתמשים בשמן מוסיפים אותו לאחר המסה מלאה של השוקולד). שימו לב שלא לחמם את השוקולד יתר על המידה. 6מערבבים היטב. 7טובלים כל טראפל בשוקולד המומס. נותנים לעודפי השוקולד לטפטף, ונועצים את מקל הסוכרייה בקלקר כדי לאפשר התייצבות מוחלטת. אם הטראפלס קרים מאוד, השוקולד יתייצב במהירות. 8שומרים בקירור. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |