אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

סיגרים ממולאים בכבש

טעים כחטיף ומעולה לאירוח בניחוח תבלין פיפילי אתיופי

|מאסטר שף| פורסם21:00
שושנים מבצק סיגר ממולאות בבשר כבש (תמונת AVI: mako)
Rating:45reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

לבצק הסיגר:

  • חבילת עלי סיגר
  • מעט קמח ומים (לסגירת ה"פרחים")

לתערובת הבשר:

  • בצל מרוסק
  • מעט פטרוזיליה קצוצה
  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 150 גרם שומן כבש טחון
  • מלח
  • תבלין פיפילי ( 5-6 תרמילים טחונים לאבקה)
  • שמן לטיגון

לציפוי:

  • סילאן
  • 20-30 אגוזי בונדוק טחונים דק מאוד
  • תבלין פיפילי (תרמיל אחד טחון לאבקה)
  • אבקת סוכר לפי הטעם

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הבשר והשומן. מטגנים עד שהבשר עשוי ומוסיפים את התבלינים. מערבבים ומניחים בצד שיתקרר מעט.

2על גבי עלה סיגר עגול, מניחים בכפית מעט מן מהתערובת.

3מקפלים את העלה לחצי, כלפי מעלה ומגלגלים באופן מהודק מימין לשמאל.

4סוגרים בעזרת "דבק" (כמות זהה של קמח ומים) את הפינה ומהדקים.

5מחממים שמן בסיר קטן (שמן בגובה 5-6 ס"מ).

6כשהשמן חם, טובלים את הקונוסים כשהיד מחזיקה בקודקוד שלהם ומשטחים את התחתית שלהם.

7אוחזים כ- 10-15 שניות ועוזבים את הפסטל אל השמן.

8מטגנים עד להזהבה יפה ומוציאים מהשמן אל נייר סופג.

9טובלים את צד הפרח בסילאן ומיד באבקת הבונדוקים עם אבקת הסוכר והתבלין.

10מניחים בצלחת הגשה כ-6-7 פרחים לפחות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il