
המצרכים (4 מנות):לבצק הסיגר:
לתערובת הבשר:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הבשר והשומן. מטגנים עד שהבשר עשוי ומוסיפים את התבלינים. מערבבים ומניחים בצד שיתקרר מעט. 2על גבי עלה סיגר עגול, מניחים בכפית מעט מן מהתערובת. 3מקפלים את העלה לחצי, כלפי מעלה ומגלגלים באופן מהודק מימין לשמאל. 4סוגרים בעזרת "דבק" (כמות זהה של קמח ומים) את הפינה ומהדקים. 5מחממים שמן בסיר קטן (שמן בגובה 5-6 ס"מ). 6כשהשמן חם, טובלים את הקונוסים כשהיד מחזיקה בקודקוד שלהם ומשטחים את התחתית שלהם. 7אוחזים כ- 10-15 שניות ועוזבים את הפסטל אל השמן. 8מטגנים עד להזהבה יפה ומוציאים מהשמן אל נייר סופג. 9טובלים את צד הפרח בסילאן ומיד באבקת הבונדוקים עם אבקת הסוכר והתבלין. 10מניחים בצלחת הגשה כ-6-7 פרחים לפחות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |