מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

רוסטביף

פרוסות דקות של בשר סינטה איכותי - תכינו עכשיו, ותהיו שבעים כל השבוע

|מתכוניישן| פורסם14:19
רוסטביף (צילום: מתכוניישן)
צילום: מתכוניישן

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (8 מנות):

  • 2 ק"ג בשר סינטה מיושן (עדיף לקשור בחוט שפגאט)

  • 1/3 כוס חרדל דיז'ון גרגרים
  • עלים מענף רוזמרין אחד
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה וחצי- שעתיים לפני ההכנה. 2.מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 3.מניחים בתבנית מורחים את הבשר בחרדל, מפזרים עלי רוזמרין, ממליחים ומפלפלים. 4.אופים 20 דקות לסגירה. מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות ואופים עוד כ-50 דקות נוספות לדרגת מדיום. מומלץ לעשות שימוש במדחום בשר המראה על דרגת מדיום (60 מעלות). 5.מוציאים מהתנור, ממתינים 10 דקות ורק אז פורסים.

שומרים בכלי אטום במקרר עד 4 ימים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il