אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

טארט פלפלים ובצל

תקתוק מנות מהירות הוא אמנות בפני עצמה. קבלו ספק טארט ספק פוקצ'ה מאולתרת עם ירקות וגבינה, שמכינים ב-10 דקות

|mako אוכל| פורסם18:33
טארט פלפלים ובצל אחרי (צילום: אסף רונן)
צילום: אסף רונן

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 1/2 חבילת בצק פילאס טורקי
  • 2-3 בצלים סגולים פרוסים לפרוסות
  • 2 פלפלים אדומים (אפשר גם צהובים) פרוסים לפרוסות
  • 1/2 כף תימין
  • 2 שיני שום קצוצות
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 כפות שמן זית
  • 150 גרם גבינת פרמזן

אופן ההכנה:

עלות: כ-45 שקלים

1מניחים בתבנית אפיה את בצק העלים ומעליו את פרוסות הבצל.

2מעל הבצל מניחים את הפלפלים ומפזרים את התימין, השום והתבלינים. מזלפים על הכל את שמן הזית.

3מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180מעלות (מצב טורבו) ל-15 דקות.

4לאחר 15 דקות מעבירים את מצב הטורבו לאפייה רגילה, מפזרים את הפרמזן ואופים 20 דקות נוספות. הירקות והבצק צריכים להיות שזופים בסוף האפייה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il