
טארט פלפלים ובצלתקתוק מנות מהירות הוא אמנות בפני עצמה. קבלו ספק טארט ספק פוקצ'ה מאולתרת עם ירקות וגבינה, שמכינים ב-10 דקות![]() צילום: אסף רונן |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:עלות: כ-45 שקלים 1מניחים בתבנית אפיה את בצק העלים ומעליו את פרוסות הבצל. 2מעל הבצל מניחים את הפלפלים ומפזרים את התימין, השום והתבלינים. מזלפים על הכל את שמן הזית. 3מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180מעלות (מצב טורבו) ל-15 דקות. 4לאחר 15 דקות מעבירים את מצב הטורבו לאפייה רגילה, מפזרים את הפרמזן ואופים 20 דקות נוספות. הירקות והבצק צריכים להיות שזופים בסוף האפייה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |