אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

עגבניות פרובנסאל

עגבניות ממולאות בזיתים ועשבי תיבול - תוספת אלגנטית לכל ארוחה

|"חוות צוק" - המעדנייה| פורסם16:08
עגבניות ממולאות (צילום: Eising, GettyImages IL)
צילום: Eising, GettyImages IL
Rating:519reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעתיים
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (10 מנות):

  • 10 עגבניות (לא שרי) קטנות אדומות בשלות

  • חצי שקית פנקו (פירורי לחם יפניים)
  • צרור בזיליקום
  • 20 ענפי תימין מפורר לעלים
  • 4 שיני שום
  • 2 לימונים סחוטים
  • 20 זיתי קלמטה מגולענים
  • שליש כוס פרמזן מגורד
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל גרוס
  • 2 כפות סילאן
  • חצי כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-160 מעלות.

2מלבד העגבניות מכניסים את כל המצרכים לבלנדר עד שכל המרכיבים מתאחדים לכדי עיסה.

3מורידים את הכיפה העליונה של העגבניות ומרוקנים את התוכן בעזרת כפית.

4ממלאים את העגבניות במחית, מכניסים לתנור ואופים ב-160 מעלות כשעה ורבע בלי לכסות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il