אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

תירס בגריל עם חמאה ורוטב סויה

נמאס לכם מהתירס המבושל הרגיל? הנה דרך להקפיץ אותו בכמה רמות טובות: ערבבו רוטב סויה, חמאה ושום, מרחו את הקלחים והניחו להם להיצלות בתנור ולספוג את הטעמים. תראו, הם יגידו לכם תודה

|mako אוכל| פורסם06:29
תירס בגריל (צילום: מאיר קוקבוק, mako אוכל)
צילום: מאיר קוקבוק, mako אוכל
Rating:4.49reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 קלחי תירס, נקיים מעלים ושטופים
  • 1 כף גדושה חמאה
  • 1 כף רוטב סויה
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • גבעול בצל ירוק, קצוץ דק
  • 1 כפית שמיר קצוץ

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות. עוטפים את קלחי התירס בניירות אפייה, ומכניסים לתנור החם.

2ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את שאר המרכיבים לחימום של דקה על האש ומעבירים לקערה קטנה.

3אחרי 5 דקות בתנור, פותחים את נייר האפייה ומברישים את התירסים בתערובת החמאה במברשת עמידה לחום.

4מחזירים את התירסים לתנור וחוזרים על הפעולה מדי 10 דקות למשך חצי שעה (3 פעמים). מוציאים ומגישים.

בקרו בבלוג של מאיר קוקבוק -ביסטייל

>> והנה תפוחי אדמה מעולים ברוטב על בסיס סויה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il