
טוגני תפוח אדמההכי קריספי שיש, הכי קל שאפשר: צ'יפס ביתי פריך ומהיר שיכול להתאים לאירוח או כתוספת למנת בשר בארוחה![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המתכון הזה פשוט מאוד להכנה ויהפוך את האירוח שלכם בסוף השבוע למוצלח במיוחד. מומלץ להגיש את הצ'יפסעם מטבל גבינה או סלסה מכל סוג שאתם אוהבים, אבל כמובן שהוא יכול גם להיות תוספת מצוינת למנת בשר עסיסית. כדי להכין צ'יפס טורטיה, אתם צריכים רק חבילה של טורטיות ושמן עמוק לטיגון. פורסים את הטורטיות לחצי, לאחר מכן לרבעים וכל רבע ל-2 משולשים, מטגנים בשמן חם עד להזהבה - ומגישים חם. המצרכים (4 מנות):לפי כוס מדידה של 200 מ"ל:
אופן ההכנה:1בעזרת מטרפה מערבבים את הקמח, המלח והמים לבלילה אחידה. 2בעזרת מנדולינה או סכין טובה פורסים את תפוח האדמה לאורכו לפרוסות של 2 עד 3 מ"מ עובי. 3טובלים כל פרוסה בבלילה ומטגנים בשמן חם משני הצדדים עד להזהבה יפה. 4מניחים על נייר סופג לכמה רגעים, ומגישים חם. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> בשבוע שעבר הכנו בובות לחם לחג המולד![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |