מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

רוסטביף עם עולש ממולא במוצרלה

מתכון לצלי בקר עסיסי עם עשבי תיבול. מנה נפלאה לאירוח

|מאסטר שף| פורסם11:10
רוסטביף עם עלי אנדיב (תמונת AVI: mako)

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

לרוסטביף:

  • נתח סינטה במשקל ק"ג אחד
  • 50 גרם חמאה
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח גרוס
  • כפית תימין

לעולש:

  • 1 עולש
  • 4 קוביות מוצרלה

אופן ההכנה:

1מורחים על נתח הבשר את החמאה, מפזרים את הפלפל הגרוס ומהדקים היטב. מוסיפים על הפלפל, את הטימין היבש והטרי ומהדקים.

2מכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות טורבו לדקה, מוציאים ומפזרים מלח גרוס ותימין.

3מכניסים את הנתח ל-10 דקות נוספות בחום 250 מעלות, לצריבה.

4מוציאים את הנתח מהתנור ומכסים בנייר כסף, מנמיכים את החום ל-220 ומשאירים 10 דקות נוספות.

5מוציאים מהתנור, ומשאירים לנוח 15 דקות לפני הפריסה (עדיין מכוסה בנייר כסף).

6העולש: מוציאים את העלים החיצוניים של העולש. לוקחים שני עלים, מניחים את המוצרלה ו מניחים עוד שני עלים מעל. מאדים בסיר אידוי (לדים סאם) כ-10 דקות.

7הרכבת המנה: פורסים את הרוסטביף דק, ממליחים ומשאירים בתוך הנוזלים שניגרו. מניחים את העולש ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il