
צ'ילי קון קרנהתבשיל בשר עם שעועית אדומה, עגבניות ופלפלים![]() יח``צ: יחסי ציבור |
המצרכים :
אופן ההכנה:1משרים את השעועית במים למשך מספר שעות. 2מניחים את השעועית בסיר עם מים קרים, ומביאים לרתיחה. מכסים, מבשלים כ 5 דקות, מסננים וחוזרים על הפעולה פעמיים. מסננים את השעועית ושומרים. 3מנקים את הבשר ומחלקים לשניים. חלק אחד טוחנים ואת השני חותכים לקוביות בגודל 2 ס"מ. 4מתבלים ומשחימים את הקוביות במעט שמן, מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לבשל יחדיו כמספר דקות. מוציאים את הבשר. 5מקלפים את העגבניות, מוציאים את הגרעינים וחותכים לקוביות. פורסים דק את הבצל וכותשים את השום, מנקים את הפלפלים וחותכים לקוביות קטנות. 6בסיר בו בושל הבשר מאדים את הבצל ומוסיפים את השום, מוסיפים גם את העגבניות ואת הפלפלים. מתבלים ומבשלים למשך מספר דקות. 7מניחים בסיר גדול את השעועית האדומה, הבשר והירקות המבושלים, מוסיפים את הציר ואת שאר המרכיבים, מכסים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כשעתיים. מתקנים תיבול. 8מגישים בליווי טורטיות שמנת חמוצה וגבינת צ'דר מגורדת. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |